Welcome to Blog Zahra's, I hope you enjoy with the article in this blog. Please Leave your comment after you read some article in here.
Don't be a silent reader Gals, Nice Day to u..^^

Note :

"New Visitor baca daftar Link dulu ya.. Yang belum tau cara download baca link Cara Download. Dan yang mau update lebih cepat dari fb (Bukan spam) silahkan like Pages Blog Zahra"

Dan lagi, lagi, diingetin, please cantumin link sumber bagi yang copas. Mari saling menghargai kerja keras sesama blogger. Gumawo :)

♥ Zahra Elmalik ♥


Jumat, 15 Juni 2012

[Download] A Thousand Day's Promise




Details

  • Title: 천일의 약속 / Cheonileui Yaksook
  • Also known as: Forget Me Not
  • Genre: Romance, melodrama
  • Episodes: 20
  • Broadcast network: SBS
  • Broadcast period: 2011-Oct-17 to 2011-Dec-20
  • Air time: Monday & Tuesday Night 21:55
  • Original Soundtrack: A Thousand Days' Promise OST

Cast

  • Kim Rae Won as Park Ji Hyung
  • Soo Ae as Lee Seo Yeon
  • Lee Sang Woo as Jang Jae Min
  • Jung Yoo Mi as Noh Hyang Ki 

Recognitions

2011 SBS Drama Awards:
  • Top Excellence Award for Special Production, Actor (Kim Rae Won)
  • Top Excellence Award for Special Production, Actress (Soo Ae)
  • Actress Award for Special Production (Lee Mi Sook)
  • New Star Award (Jung Yoo Mi)
  • Top Ten Stars Award (Kim Rae Won and Soo Ae)



Blog Zahra download links
encoded from 450p.
dimensions: 800x488

version: HANrel
file size: ~800mb
English Subtitles: Fighting! Fansub || ViKi
Indonesia Subtitle: Islandsubs


Upload By: Land Yano

Join MediaFire parts (the .001, .002 extensions) with HJSplit.

Make sure that you have the latest codec installed in your computer for playback this version of encoded video files, if you don't just download the latest codec. You can get it full pack here: K-Lite Codec Player, and choose the FULL one.


Episode 1: Indowebster || 
Episode 2: Indowebster || 
Episode 3: Indowebster ||  
Episode 4: Indowebster ||  
Episode 5: Indowebster || 
Episode 6: Indowebster || 
Episode 7: Indowebster || 
Episode 8: Indowebster || 
Episode 9: Indowebster || 
Episode 10: Indowebster || 
Episode 11: Indowebster || 
Episode 12: Indowebster || 
Episode 13: Indowebster || 
Episode 14: Indowebster || 
Episode 15: Indowebster || 
Episode 16: Indowebster || 
Episode 17: Indowebster || 
Episode 18: Indowebster || 
Episode 19: Indowebster || 
Episode 20: Indowebster || 
  







Attendtion :
Kalo mau request, supaya teratur dan juga mempermudah pembaca dan ♥ Zahra ♥ tentunya silahkan isi di 'Kolom Request' yang udah ♥ Zahra ♥ sediain di daftar link (kolom sebelah kiri atas) ato klik aja ♥ Disini ♥
Trimakasih dah mau baca artikel di  -:♥ ♥ Blog Zahra ♥ ♥:- silahkan berkunjung kembali dilain waktu. :) 


3 komentar:

Anonim mengatakan...

sis..A Thousand Day's Promise episode 20 ga bisa didownload..apa bisa diupload ulang?...Salam : Hardy

Wandariana F. Andini mengatakan...

suka banget,,, maksihhhh akhirnya ketemu juga link buat download

Anonim mengatakan...

episode 11 gak ada file nya...

Poskan Komentar

Yang berkunjung ayo tinggalkan jejak kalian dengan komentar, Tapi usahakan jangan anonim yah. Tulis aja nama kamu di akhir komentar. Thank u..^^
Untuk Request, supaya mudah kebaca juga teratur silahkan masuk ke kolom request yang ada di daftar link, kolom sebelah kiri atas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...